Over de praktijk

Over de praktijk

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij ons staat de patiënt centraal. Wij willen de zorg zo goed mogelijk laagdrempelig en op maat aanbieden. Stabiliteit, rust en betrouwbaarheid zijn voor ons belangrijke kernwaardes.

Bereikbaarheid

Onze praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur, met uitzondering van dinsdag- en woensdagmiddag. Tussen 10.15 - 10.45u en 12.00 - 14.00u zijn we uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen. Dinsdag- en woensdagmiddag is onze praktijk alleen geopend voor geplande afspraken.

Samenwerking

Voor situaties die niet kunnen wachten wordt de praktijk op dinsdag- en woensdagmiddag waargenomen middels het samenwerkingsverband met huisartsen collega’s drs. Elens en drs. Wout. 

Spoedpost Weert

Buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen is huisartsenzorg beschikbaar via de spoedpost Weert, gevestigd in het ziekenhuis Sint Jans Gasthuis te Weert, Vogelsbleek 5. Dit betekent alleen zorg die niet kan wachten tot de volgende dag of na het weekend.

Bloedprikken

Het is iedere werkdag mogelijk om in de ochtend in de praktijk bloed te laten prikken. Dit gaat uitsluitend op afspraak. Neem daarvoor contact op met onze assistente. Helaas kunnen wij niet bloedprikken voor specialisten. Gaat bloedafname moeizaam dan adviseren wij u om bloed te prikken bij een afnamepoli dit kan bijv. in Asten bij Elkerliek, Floralaan 30.