Huisartsenpraktijk Habets

CONTACT OPNEMEN

Vul het onderstaande contactformulier in. Indien u na 2 werkdagen geen reactie heeft ontvangen verzoeken we u om telefonisch contact op te nemen met de praktijk.

CONTACTFORMULIERUw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

LET OP: VERSTREK NOOIT PERSOONLIJKE MEDISCHE INFORMATIE VIA DIT FORMULIER ZOALS KLACHTEN. AFSPRAKEN ENKEL TELEFONISCH.
Geef in een paar woorden aan waarom u wenst contact op te nemen. Bijvoorbeeld: “ik wil graag informatie over de praktijk.” OF “Ik wil een verhuiswijziging doorgeven.”

 

 

Heeft u na 2 werkdagen geen reactie ontvangen, neem dan telefonisch contact op met onze praktijk.


OPENINGSTIJDEN


Onze praktijk is telefonisch bereikbaar op de volgende werkdagen. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur zijn we uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen. Dinsdagmiddag is de praktijk uitsluitend geopend voor geplande afspraken.


MAANDAG
8.00-17.00
DINSDAG
8.00-12.00
WOENSDAG
8.00-12.00
DONDERDAG
8.00-17.00
VRIJDAG
8.00-17.00

TELEFOONNUMMER

Tijdens openingsuren:
077 466 1436

Medicatie kan herhaald worden via:

Herhaalreceptenlijn:
077 477 9922
Of
contactformulier op onze website.


BIJ SPOED

Tijdens openingsuren:
06 12603460

Buiten openingsuren:
0495 677677


ADRES

Kerkstraat 5A
5768 BH Meijel


Belangrijke

INFORMATIE


Situaties die niet kunnen wachten

SPOED SPREEKUUR


Voor situaties die niet kunnen wachten wordt de praktijk op dinsdag- en woensdagmiddag waargenomen middels het samenwerkingsverband met huisartsen collega’s drs. Elens en drs. Wout. U wordt hierover geïnformeerd via het antwoordapparaat.


Huisartsenzorg

SPOEDPOST WEERT


Buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen is huisartsenzorg beschikbaar via de spoedpost Weert, gevestigd in het ziekenhuis Sint Jans Gasthuis te Weert, Vogelsbleek 5. Dit betekent alleen zorg die niet kan wachten tot de volgende dag of na het weekend. Voordat U komt altijd eerst bellen op 0495-677677Zo kunt u een

AFSPRAAK MAKEN


Alle spreekuren verlopen volgens afspraak. De assistente maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. Ook kunt U haar bellen voor de uitslag van een onderzoek, dit  bij voorkeur na 11.00 uur, zodat er nog overleg met de huisarts plaats kan vinden.


Onderzoek en behandeling door

ASSISTENTES


Bij de assistente kunt U terecht voor diverse onderzoeken en (be)handelingen, zoals bloeddruk meten, verwijderen hechtingen, controleren urine, oren uitspuiten, injecties plaatsen, hartfilmpjes (ECG), longfuncties, allergietesten, bloed afnemen en doppler onderzoek, deze zijn alleen volgens afspraak. Veel van deze onderzoeken worden op advies van de huisarts door de assistente uitgevoerd.Prikposten & Praktijk

BLOEDPRIKKEN


Het is iedere werkdag mogelijk om in de ochtend in de praktijk bloed te laten prikken. Dit gaat uitsluitend op afspraak. Neem daarvoor contact op met onze assistente.

Op aanvraag

INSCHRIJFFORMULIER


Wilt u zich laten inschrijven bij onze praktijk? dit kan alleen na overleg neem telefonisch contact op met de praktijk.
Telefoon: 077 466 1436
Kerkstraat 5A, 5768 BH Meijel


Huisartsenpraktijk Habets 2023 | Ontwerp & Realisatie: Glendi - Digital Solutions